Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Ποιμαντική επίσκεψη Κατηχητικού Σχολείου Γραμματικούς στο Γηροκομείο Αγρινίου



Σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009, μετα το πέρας της Θείας Λειτουργίας και περί ώραν 11:00 το πρωί, πραγματοποιήθηκε ποιμαντική επίσκεψη των παιδιών του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας Ιερού Ναού Αποστόλου Φιλίππου, στο Γηροκομείο του Αγρινίου της Χριστιανικής Ενώσεως.
Με την συμμετοχή 45 παιδιών, των κυριών ενοριακής δράσης και την παρουσία του Εφημερίου μας π Σπυρίδωνα Ιωάννου, των  μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και της πρεσβυτέρας κας Νίκης Γιολδάση-Ιωάννου  τα παιδιά μας,  έψαλλαν Χριστουγεννιάτικους Υμνους καθώς επίσης και τα Κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Η ενορία μας προσέφερε στο Γηροκομείο Αγρινίου δωρεάν περίπου 50 κιλά ελαιόλαδο καθώς επίσης διανεμήθησαν εικονίτσες ως ευλογίες καθώς και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.
Αξίζει να συγχαρούμε από την ψυχή μας την κα Μαρία Ντεντοπούλου προισταμένη του Γηροκομείου Αγρινίου καθώς επίσης και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τις εθελόντριες καθώς και όλο το υπαλληλικό προσωπικό που διακονεί και επιτελεί αυτό το τόσο μεγάλο θεάρεστο έργο. Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους αγιάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου