Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ψηφιακή Κατήχηση, ένας σύγχρονος τρόπος προσέγγισης των παιδιών μας


Αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.katixitiko.gr,
H ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε από την ανάγκη της επικοινωνίας μεταξύ μας, μέσω του διαδικτύου, σε έναν νευραλγικό τομέα της Εκκλησίας που λέγεται Κατήχηση της Νεότητας.
Το διαδίκτυο κατάφερε να μας φέρει πιο κοντά. Ας δράξουμε την ευκαιρία να επικοινωνούμε συχνότερα!!! Τα πράγματα αλλάζουν και εμείς προσπαθούμε να γίνουμε επαγγελματίες – με την καλή έννοια του όρου- η προχειρότητα δεν ταιριάζει στους εργάτες του θερισμού. Καθήκον μας να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας, το μέλλον της Εκκλησίας. Η ανάλωση στη Νεότητα είναι ευλογία Θεού. Ας μην φοβηθούμε να διακονήσουμε τις εικόνες Του. Μην ξεχνάμε πως η Αγάπη Του θα μας συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ζωής μας.
Το www.Katixitiko.gr είναι ένα site που προσφέρει όλα τα απαραίτητα όπλα του Κατηχητή, του Κατηχούμενου αλλά και του Θεολόγου Καθηγητή. Σύγχρονα κατηχητικά βοηθήματα γραμμένα με αγάπη για όλες τις βαθμίδες Κατηχήσεως. Παρουσίαση Μαθημάτων για το μάθημα των Θρησκευτικών σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Ειδήσεις από τα Κατηχητικά και τις Νεανικές Ομάδες από όλο τον ορθόδοξο κόσμο. Ραδιοφωνικές συναντήσεις για παιδιά και νέους. «Τηλεοπτικό» Κανάλι με ειδήσεις και σχόλια από την κατηχητική επικαιρότητα.
Αν νομίζετε πως χρειάζεστε κάτι από υλικό μας, στείλτε μας e-mail και εμείς θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό. Αν συμφωνείτε πως αυτός ο ηλεκτρονικός τόπος είναι ένας τρόπος για να «βλεπόμαστε» εμείς και τα παιδιά μας, στείλτε μας τις ειδήσεις του Κατηχητικού σας ή ό,τιδήποτε σχετίζεται με νεανικές δραστηριότητες στο χώρο της Εκκλησίας μας. Αν πιστεύετε, τέλος, πως αξίζει αυτή η προσπάθεια, διαδώστε τη διεύθυνσή μας και σε άλλους φίλους.
Σε κάθε περίπτωση όμως χαιρόμαστε γιατί κάνατε τον κόπο να μας επισκεφθείτε, να είστε σίγουροι πως θα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη, σας περιμένουμε και πάλι!!!
Καλή πλοήγηση!
 Η συντακτική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου