Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η Ιερά μας Μητρόπολη

Εν Ιερά Πόλει Μεσολογγίου, τη 09η  Σεπτεμβρίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟΝ  ΤΥΠΟΥ


Αγιασμός στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Με την ακολουθία του Αγιασμού που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ξεκίνησε σήμερα 9 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική χρονιά στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως για νέους με νοητική στέρηση και συνοδές αναπηρίες «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη στην προσπάθεια που καταβάλουν, συγχαίροντάς τους για τη θέλησή τους να μάθουν ό,τι καλύτερο προσφέρεται στο «Εργαστήριο Παναγία Ελεούσα». Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ερχόμενοι κοντά σας χαιρόμαστε και παίρνουμε δύναμη, γιατί πράγματι σας αγαπούμε και ευχόμαστε να έχετε καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο. Σας καμαρώνουμε και ζηλεύουμε την απλότητα σας και την ειλικρίνειά σας, που τόσο λείπουν από τον κόσμο σήμερα». Επίσης ευχαρίστησε και συνεχάρη την πρόεδρο κα Μαρία Τσούτσου και τον Διευθυντή κ. Δημήτρη Χειμαριώτη, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό για το τεράστιο έργο που επιτελεί το Εργαστήρι σε όλο το Νομό.
Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στεγάζεται σε κτίριο που έχει παραχωρηθεί από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και παρέχει υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν, σε άτομα εκπαιδεύσιμα και ασκήσιμα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες από όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας

της  Ιεράς  Μητροπόλεως



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου