Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Εκοιμήθη ο μαχητής και ομολογητής Θεολόγος Νικόλαος Σωτηρόπουλος


Εκοιμήθη εν Κυρίω σήμερα το γνησιότερο και πιστότερο τέκνο του μακαριστού Μητροπολίτου Φλωρίνης π Αυγουστίνου Καντιώτη, ο ομολογητής Θεολόγος κ Νικόλαος Σωτηρόπουλος.
Πολύ σημαδιακό είναι το γεγονός ότι έφυγε για την αιωνιότητα σήμερα που συμπληρώνονται 4 ακριβώς χρόνια από τότε που έφυγε για την αιωνιότητα ο πνευματικός πατέρας του, ο π. Αυγουστίνος.Έφυγε να συναντήσει τον Κύριο της ζωής, που αγάπησε και αφιερώθηκε από νεανικής ηλικίας και τον πνευματικό του πατέρα, τον π. Αυγουστίνο.
 Την ευχή του να έχουμε όσοι τον αγαπούμε και ευχόμαστε να μας στείλει ο Κύριος πολλούς άλλους που θα ακολουθήσουν το άγιο παράδειγμα του προς δόξαν Θεού, ωφέλεια των ανθρώπων και καταισχύνη των δαιμόνων και των πολλών οργάνων του.
Η Νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεσθεί αύριο το απόγευμα και ωρα 17:00μμ στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Αιτωλοακαρνανίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμά παρουσία πολλών άλλων Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος  και πλήθους ιερέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου